Skip isi

RNIP Draws

A A A

Sudbury RNIP rangking calon ing blumbang nggunakake sistem basis TCTerms. Kita milih calon paling dhuwur saka blumbang lan ngajak wong-wong mau kanggo aplikasi kanggo rekomendasi masyarakat.

Aturan putus tali: Yen luwih saka siji calon duwe skor paling murah, potongan kasebut adhedhasar tanggal lan wektu ngirim aplikasi

tanggal
Muga 27, 2024
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
N / A
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
N / A
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
6
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
155
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
N / A
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Muga 3, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 16, 2024
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
19
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
100
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
15
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
170
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Muga 3, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 10, 2024
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
32
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
145
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
N / A
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Muga 3, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 22, 2024
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
33
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
175
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
N / A
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
April 22, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 11, 2024
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
20
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
160
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
N / A
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
4
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
155
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
April 11, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 4, 2024
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
36
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
195
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
5
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
195
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
2
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
245
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
April 4, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
1 Februari 2024 (Undi 6)
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
29
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
220
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
6
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
220
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Februari 1, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
1 Februari 2024 (Undi 5)
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
30
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
230
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
2
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
230
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Februari 1, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
1 Februari 2024 (Undi 4)
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
42
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
240
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
1
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
240
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Februari 1, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
1 Februari 2024 (Undi 3)
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
42
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
250
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
5
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
250
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Februari 1, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
1 Februari 2024 (Undi 2)
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
43
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
265
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
2
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
265
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
N / A
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Februari 1, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
1 Februari 2024 (Undi 1)
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
43
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
290
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
N / A
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
3
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
145
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Februari 1, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Januari 12, 2024
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
42
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
285
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
N / A
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
N / A
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
4
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
170
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Januari 12, 2024
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Desember 21, 2023
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
38
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
260
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
1
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
275
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
3
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
185
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Desember 12, 2023
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Desember 14, 2023
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
35
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
240
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
1
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
300
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
3
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
170
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Desember 1, 2023
Aturan putus tali
N / A
tanggal
November 30th, 2023
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
28
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
250
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
N / A
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
N / A
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
3
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
160
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
November 15th, 2023
Aturan putus tali
N / A
tanggal
November 28th, 2023
Jumlah pelamar dianggep kanggo Conventional Stream
33
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Aliran Konvensional
245
Jumlah pelamar dianggep kanggo Limited Stream
2
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Limited Stream
260
Jumlah Calon sing dianggep kanggo Francophone Stream
1
Skor pelamar sing paling murah sing digambar saka Francophone Stream
365
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
November 1st, 2023
Aturan putus tali
N / A
tanggal
November 8, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
30
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 20, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
255
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 13th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 6, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
360
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 13th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
31
Jumlah Calon sing ditarik liwat Francophone Stream:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 4, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 11th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
49
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
September 22, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
September 20th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
35
Jumlah Calon sing ditarik liwat Francophone Stream:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
September 8, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
September 20th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 14th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
September 1st, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
62
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 14th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 31, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
54
Jumlah calon sing ditarik liwat Francophone Stream:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 21, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juni 28, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
53
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juni 20, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
250
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Muga 31, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 19, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Muga 31, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 19, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
April 25, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
21
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 17, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Maret 29, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
27
Jumlah calon sing ditarik liwat Francophone Stream:
5
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Maret 21, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Februari 23rd, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
25
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Februari 14th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Januari 26th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Januari 16th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
250
Aturan putus tali
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
305
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
28
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
September 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
19 September 2022 ing 12:16
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali:
September 14th, 2022
Tulung dicathet:
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
275
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
290
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 25th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 4th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
330
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juli 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
350
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
22 Juli 2021 nganti 15 Juni 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
aktif
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
aktif
Skor pelamar sing paling murah dianggep:
75
Aturan putus tali:
N / A
Kita nimbang kabeh pelamar sing layak sing entuk potongan minimal. Potongan minimal yaiku 95 poin yen nglamar karo pasangan utawa pasangan umum, utawa 75 poin yen nglamar tanpa pasangan utawa pasangan umum.
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
Januari 26th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Januari 16th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
250
Aturan putus tali
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
305
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
28
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
September 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
19 September 2022 ing 12:16
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali:
September 14th, 2022
Tulung dicathet:
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
275
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
290
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 25th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 4th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
330
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juli 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
350
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
22 Juli 2021 nganti 15 Juni 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
aktif
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
aktif
Skor pelamar sing paling murah dianggep:
75
Aturan putus tali:
N / A
Kita nimbang kabeh pelamar sing layak sing entuk potongan minimal. Potongan minimal yaiku 95 poin yen nglamar karo pasangan utawa pasangan umum, utawa 75 poin yen nglamar tanpa pasangan utawa pasangan umum.
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
Januari 26th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Januari 16th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
250
Aturan putus tali
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
305
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
28
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
September 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
19 September 2022 ing 12:16
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali:
September 14th, 2022
Tulung dicathet:
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
275
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
290
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 25th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 4th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
330
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juli 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
350
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
22 Juli 2021 nganti 15 Juni 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
aktif
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
aktif
Skor pelamar sing paling murah dianggep:
75
Aturan putus tali:
N / A
Kita nimbang kabeh pelamar sing layak sing entuk potongan minimal. Potongan minimal yaiku 95 poin yen nglamar karo pasangan utawa pasangan umum, utawa 75 poin yen nglamar tanpa pasangan utawa pasangan umum.
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
April 25, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
21
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 17, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Maret 29, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
27
Jumlah calon sing ditarik liwat Francophone Stream:
5
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Maret 21, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Februari 23rd, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
25
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Februari 14th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali
N / A
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Januari 26th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Januari 16th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
250
Aturan putus tali
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
305
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
28
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
September 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
19 September 2022 ing 12:16
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali:
September 14th, 2022
Tulung dicathet:
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
275
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
290
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 25th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 4th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
330
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juli 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
350
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
22 Juli 2021 nganti 15 Juni 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
aktif
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
aktif
Skor pelamar sing paling murah dianggep:
75
Aturan putus tali:
N / A
Kita nimbang kabeh pelamar sing layak sing entuk potongan minimal. Potongan minimal yaiku 95 poin yen nglamar karo pasangan utawa pasangan umum, utawa 75 poin yen nglamar tanpa pasangan utawa pasangan umum.
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
Januari 26th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Januari 16th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
250
Aturan putus tali
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
305
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
28
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
September 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
19 September 2022 ing 12:16
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali:
September 14th, 2022
Tulung dicathet:
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
275
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
290
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 25th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 4th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
330
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juli 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
350
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
22 Juli 2021 nganti 15 Juni 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
aktif
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
aktif
Skor pelamar sing paling murah dianggep:
75
Aturan putus tali:
N / A
Kita nimbang kabeh pelamar sing layak sing entuk potongan minimal. Potongan minimal yaiku 95 poin yen nglamar karo pasangan utawa pasangan umum, utawa 75 poin yen nglamar tanpa pasangan utawa pasangan umum.
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
Januari 26th, 2023
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Januari 16th, 2023
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
250
Aturan putus tali
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
Desember 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
48
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Desember 8th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
* Undian liyane bakal diwatesi amarga preian lan bakal diterusake ing Januari 2023
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
305
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
28
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
September 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
19 September 2022 ing 12:16
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali:
September 14th, 2022
Tulung dicathet:
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
275
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
290
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 25th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 4th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
330
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juli 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
350
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
22 Juli 2021 nganti 15 Juni 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
aktif
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
aktif
Skor pelamar sing paling murah dianggep:
75
Aturan putus tali:
N / A
Kita nimbang kabeh pelamar sing layak sing entuk potongan minimal. Potongan minimal yaiku 95 poin yen nglamar karo pasangan utawa pasangan umum, utawa 75 poin yen nglamar tanpa pasangan utawa pasangan umum.
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
31
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
200
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
November 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
November 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
305
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
28
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
235
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Oktober 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Oktober 21st, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
180
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
September 21st, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
24
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
19 September 2022 ing 12:16
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
220
Aturan putus tali:
September 14th, 2022
Tulung dicathet:
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
275
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 23rd, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Agustus 22nd, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
270
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
290
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
*Multiple draw bisa kedadeyan saka blumbang sing padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Agustus 12th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
5 Agustus 2022 ing 1:11
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Aliran Francophone
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
7
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 25th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
245
Aturan putus tali:
N / A
* Mung calon ing dhaptar pendhudhukan sing layak bakal dianggep, kajaba padha nampa upah luwih saka $ 20 / jam.
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon sing layak ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.
tanggal
Juli 27th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 4th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
330
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juli 15th, 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
1
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 15th, 2022
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
350
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
22 Juli 2021 nganti 15 Juni 2022
Jumlah pelamar sing dianggep:
aktif
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
aktif
Skor pelamar sing paling murah dianggep:
75
Aturan putus tali:
N / A
Kita nimbang kabeh pelamar sing layak sing entuk potongan minimal. Potongan minimal yaiku 95 poin yen nglamar karo pasangan utawa pasangan umum, utawa 75 poin yen nglamar tanpa pasangan utawa pasangan umum.
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
Juli 21st 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
3
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Juli 16th, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
260
Aturan putus tali:
N / A
tanggal
Juni 4th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
2
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Bisa 28th 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
265
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm
tanggal
Muga 18th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
Muga 10, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
150
Aturan putus tali:
N / A
* Wigati dimangerteni manawa owah-owahan bubar ditindakake ing Kriteria Penilaian Calon, ngidini calon anyar bisa nuntut luwih akeh poin adhedhasar macem-macem faktor. Mangga deleng kaca Aplikasi RNIP kanggo rincian liyane.
tanggal
Muga 11th, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 6, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
205
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit. September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 26, 2021
Jumlah pelamar sing dianggep:
16
Tanggal pelamar pungkasan dianggep:
April 19, 2021
Skor pelamar sing paling murah sing digambar:
240
Aturan putus tali:
N / A
* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo diundi ing babak sabanjure
tanggal
April 8th, 2021
Jumlah pelamar dianggep
12
Tanggal pelamar pungkasan dianggep
Maret 23rd, 2021
Skor saka Kandidat sing Rangking Paling Rendah
280
Aturan putus tali
N / A
Tulung dicathet:
* Cooks(6322) lan Kitchen Helpers (6711) dibusak saka dhaptar pendhudhukan sing layak lan mulane pendhudhukan kasebut ora dianggep miturut undian saiki

* Multiple ndudohke bakal kelakon saka blumbang padha. Yen calon wis nglamar wiwit September 2020 lan ora nggawe undian paling anyar, bisa uga ana potensial kanggo digambar ing babak sabanjure.

tanggal
September 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
22 September 2020 ing 17:29
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Agustus 26, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
12
Tanggal lan wektu babak
26 Agustus 2020 ing 1:35
Skor calon paling murah sing diundang
225
Aturan putus tali
Juli 10, 2020
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
10
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 32 pm
Skor calon paling murah sing diundang
235
Aturan putus tali
N / A
tanggal
Muga 22, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
2
Tanggal lan wektu babak
May 22, 2020 ing 1: 33 pm
Skor calon paling murah sing diundang
136
Aturan putus tali
N / A
tanggal
April 23, 2020
Jumlah undhangan diterbitake
6
Tanggal lan wektu babak
April 23, 2020 ing 8: 20 am
Skor calon paling murah sing diundang
280
Aturan putus tali
April 15, 2020 ing 4: 28 pm