Skip isi

2024 OECD Conference of Mining

Wilayah lan Kutha

Visi bareng kanggo kesejahteraan ing wilayah pertambangan

8 - 11 Oktober 2024

A A A

Babagan Konferensi

Konferensi Wilayah lan Kutha Pertambangan OECD 2024 bakal dianakake tanggal 8-11 Oktober 2024 ing Greater Sudbury, Kanada.

Konferensi taun iki bakal nglumpukake para pemangku kepentingan saka sektor publik lan swasta, akademisi, organisasi masyarakat sipil, lan perwakilan Pribumi kanggo ngrembug babagan kesejahteraan ing wilayah pertambangan, kanthi fokus ing rong pilar:

  1. Kemitraan kanggo pembangunan berkelanjutan ing wilayah pertambangan
  2. Pasokan mineral regional masa depan kanggo transisi energi

Uga bakal ana fokus khusus ing masyarakat Pribumi ing wilayah pertambangan, nampilake diskusi prakonferensi sing dipimpin Pribumi lan sesi utama babagan jalur berpusat Pribumi kanggo masa depan sing lestari.

Ing iklim geopolitik sing ora mesthi saiki lan permintaan mineral sing terus meningkat, wilayah pertambangan ngadhepi tekanan sing signifikan kanggo nyumbangake pasokan mineral global nalika njamin kesejahteraan ekonomi, sosial, lan lingkungan kanggo komunitas lokal. Konferensi iki bakal nggabungake udakara 300 pemangku kepentingan ing sektor publik lan swasta, masyarakat sipil lan organisasi Pribumi kanggo ngenali tumindak kanggo mbangun visi bareng lan kemitraan sing kuat kanggo ndhukung tujuan dual kasebut.

 

Konferensi Wilayah lan Kutha Pertambangan OECD 2024 dianakake dening Kutha Greater Sudbury lan diorganisir bareng karo Organisasi Kerjasama lan Pembangunan Ekonomi (OECD).

Sponsor Konferensi

Tertarik kanggo nyeponsori Konferensi OECD 2024 Wilayah lan Kutha Pertambangan? Deleng kesempatan sponsor sing kasedhiya.