Skip isi

Dhaftar Property

A A A

Dhaptar Properti Sampeyan kanggo Syuting

Kita tansah ing jaga kanggo lokasi unik kanggo syuting. Yen sampeyan pengin nawakake properti kanggo proyek film potensial lan pengin kita ngerti babagan, hubungi Petugas Film ing [email dilindhungi] utawa ing 705-674-4455 ext. 2478.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan apa sing bakal dikarepake nalika omah utawa bisnis sampeyan dadi film, waca Properti Panjenengan ing Peran Bintang.

Mitra kita ing komisi film provinsi, Ontario Creates, promosi lokasi ing saindenging propinsi kanggo ngunjungi produksi. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak ing Ontario Nggawe Perpustakaan Lokasi.

Yen sampeyan wis ditekani dening produksi utawa nampa layang pramuka tjara kapentingan ing property lan duwe uneg-uneg, please aran gratis kanggo nelpon Kantor Film Sudbury kanggo konfirmasi legitimasi.

Syuting On-Location ing Lingkungan Panjenengan

Perusahaan produksi ngerti yen dheweke dadi tamu ing lingkungan sampeyan lan biasane kerja langsung karo warga lan bisnis kanggo ngatasi masalah. Yen sampeyan duwe keprihatinan babagan syuting, disaranake sampeyan hubungi Manager Lokasi produksi minangka langkah pisanan. Manajer Lokasi biasane ana ing situs utawa duwe kontak karo kru sing kerja ing situs sing bisa nanggapi masalah sampeyan. Rincian kontak kanggo Manajer Lokasi dicantumake ing surat kabar syuting, utawa sampeyan bisa nyedhaki anggota kru lan takon supaya Manajer Lokasi langsung ngontak sampeyan.

Manajer Lokasi minangka anggota produksi sing tanggung jawab kanggo ngatur situs sajrone syuting lan nyuda dampak kanggo komunitas. Penting yen dheweke ngerti babagan masalah utawa masalah supaya bisa dirampungake kanthi cepet.

Kantor Film Sudbury uga bisa nulungi masalah lan pitakonan babagan produksi. Yen sampeyan duwe uneg-uneg babagan syuting ing tetanggan, hubungi kantor film ing 705-674-4455 extension 2478 or [email dilindhungi]

The Pedoman Film Greater Sudbury nyedhiyakake pandhuan langkah-langkah kanggo syuting ing kutha kita, kalebu nalika syuting ing lokasi mbutuhake izin film.