Skip isi

BEV IN-DEPTH

Konferensi Mines to Mobility 2022
25 Mei - 26 Mei | Science North, Sudbury

A A A

About

Matur nuwun kanggo kabeh wong sing melu ing konferensi BEV In Depth: Mines to Mobility pisanan. Acara terobosan iki sing nglumpukake macem-macem pemangku kepentingan sing melu ngembangake janji rantai pasokan listrik baterei sing terintegrasi ing Ontario lan ing saindenging Kanada. Nalika pabrikan otomotif pindhah menyang kendaraan listrik kanthi lengkap ing taun 2035, lan aplikasi listrik baterei ing transit lan industri nggawe langkah sing signifikan kalebu adopsi awal dening sektor pertambangan, program iki bakal njelajah tantangan, kesempatan, lan kemitraan sing dibutuhake kanggo baterei sing berkembang kanthi cepet, logam baterei lan rantai pasokan otomotif.

Saka tambang nganti mobilitas lan ing ngendi lor ketemu kidul, acara iki nggawe hubungan antarane pimpinan ing pertambangan, pasokan lan layanan pertambangan, otomotif, teknologi baterei, transportasi, energi ijo, lan komunitas investasi. Iki uga cocog kanggo organisasi pamrentah lan non-pemerintah sing melu ngembangake lan ngetrapake kabijakan lan alat kanggo mujudake masa depan sing ora dikarbonisasi.

Sinau luwih lengkap babagan BEV In Depth: Mines to Mobility conference 2023.